Speeltuin Het Honk

Wat is er nu leuker dan een speeltuin met een kinderboerderij? In onze buitenschoolse opvang bij Speeltuin Het Honk in Enschede kan uw kind zich helemaal uitleven! Bovendien ligt deze locatie van Kinderdomein Enschede op korte loopafstand van zowel basisschool De Triangel als van basisschool Het Palet. Er worden specifieke activiteiten worden aangeboden op Het Honk waaraan zowel kinderen van basisscholen Het Palet als De Triangel deel kunnen nemen. Deze vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag.

Een vertrouwd gevoel

Onze locatie bij Speeltuin Het Honk kent een gezellige, huiselijke sfeer. Kinderen vinden er onder meer een poppenhoek, een grote kist met verkleedspullen en een bouw- en LEGO-hoek.

Ruimte om te rennen en te ravotten

Buiten, in de speeltuin, heeft uw kind volop de ruimte om te rennen, te spelen en op het grote springkussen te springen. Maar wil uw kindje liever schommelen, van de glijbaan glijden of in de zandbak spelen? Ook dat kan allemaal! Bovendien kunnen in de bij de speeltuin aanwezige kinderboerderij dieren worden geaaid en gevoerd.

Inspectierapport van de locatie

In opdracht van de gemeente voert de GGD inspectieonderzoeken uit, waarbij zij beoordeelt of aan de gestelde eisen wordt voldaan. U vindt dit rapport door te klikken op het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) nummer aan de rechterkant op deze pagina.

Liefde en grenzen maken van kinderen mooie mensen