Peuterdomein St. Jan: Peuterspeelzaal

Komt de basisschool voor uw peuter in zicht? Met het peuterarrangement van St. Jan geeft u uw kind een goede basis mee. Spelen, leren, bewegen: voor peuters vanaf 2 jaar valt er in deze veilige en uitdagende omgeving van alles te ontdekken en te leren.

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Omdat wij intensief met de school samenwerken in het IKC St. Jan, sluiten de programma’s van school en buitenschoolse opvang naadloos op elkaar aan. Dat is fijn voor schoolgaande kinderen, omdat hun ontwikkeling niet stopt als de schoolbel gaat.

BIJZONDER GOED ONDERWIJS BIJ SINT JAN

‘Een school voor bijzonder goed onderwijs’, zo omschrijft de school haar missie. ‘Bijzonder’, omdat de school werkt vanuit een katholieke levensvisie. In de praktijk betekent dit dat er veel aandacht is voor een sociale, prettige omgang met elkaar en een fijne sfeer op school. ‘Goed onderwijs’ betekent gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, die veel aandacht hebben voor het individuele kind en voor ieders afzonderlijke situatie.

INSPECTIERAPPORT VAN DE LOCATIE

In opdracht van de gemeente voert de GGD inspectieonderzoeken uit, waarbij zij beoordeelt of aan de gestelde eisen wordt voldaan. U vindt dit rapport door te klikken op deze link.

Liefde en grenzen maken van kinderen mooie mensen