BSO De Triangel

De Triangel is een grote basisschool (meer dan 700 leerlingen) in Enschede-West. Kinderen uit onder meer de wijken Het Zwering, Stadsveld, Het Ruwenbos en ’t Bruggert komen dagelijks naar De Triangel om te leren, maar ook om plezier te maken. De school heeft een sterke visie en werd in 2013 zelfs genomineerd voor de verkiezing ‘Excellente basisschool in Nederland’.

Daarnaast heeft een grote school vele voordelen. Zo brengt het in financieel opzicht bijvoorbeeld ruimte voor het treffen van speciale voorzieningen:

  • veel aandacht voor ICT;
  • specialistische ondersteuning voor leerlingen met autistische kenmerken;
  • plusklassen voor de meer- en hoogbegaafde leerlingen, de Deltagroepen genaamd;
  • vakdidactische specialisten voor belangrijke vakken als rekenen en taal.

GENOEG TE BELEVEN

Op onze buitenschoolse opvang werken wij met een vast team. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw kind mee kan doen aan verschillende activiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van muziek, dans en sport. Hiervoor zetten wij specifiek opgeleide krachten in. Maar uiteraard kan uw kind er ook voor kiezen om iets anders te gaan doen, zoals huiswerk maken, een (bord)spelletje doen, knutselen, lezen of een film kijken. Op dagen dat er geen school is, organiseren wij graag iets bijzonders. Er vindt dan een uitje plaats naar bijvoorbeeld een museum, de kinderboerderij, FC Twente of de bioscoop. Ook worden er regelmatig workshops georganiseerd waaraan alle kinderen gratis deel kunnen nemen.

GEZONDE TUSSENDOORTJES

Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat wij genoeg gezonde tussendoortjes voor uw kind klaar hebben staan. Hierbij kunt u denken aan crackers, vers fruit of een kom yoghurt met muesli. Heeft uw kind aansluitend op de buitenschoolse opvang sporttraining of muziekles? Dan krijgt hij of zij van onze leidsters iets stevigers te eten, zodat uw kind genoeg energie heeft om zijn of haar hobby te beoefenen.

INSPECTIERAPPORT VAN DE LOCATIE

In opdracht van de gemeente voert de GGD inspectieonderzoeken uit, waarbij zij beoordeelt of aan de gestelde eisen wordt voldaan. U vindt dit rapport door te klikken op het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) nummer aan de rechterkant op deze pagina.

Liefde en grenzen maken van kinderen mooie mensen