Juridische fusie Kinderdomein en Humankind

Humankind en Kinderdomein werken al enige tijd samen. Beide organisaties hebben elkaar goed leren kennen en gebruiken elkaars meerwaarde. Zo is uit het gedachtegoed van Kinderdomein het Fit & Fun team ontstaan dat superleuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en techniek op alle locaties van Kinderdomein én Humankind aanbiedt.  In de moeilijke Corona tijd hebben we kunnen steunen op de kennis en expertise van een groot aantal mensen en hebben we op een verantwoorde manier alle kinderen die dat nodig hadden een plekje in de nood of 24 uurs opvang kunnen bieden. We werken hard aan het nog verder verbeteren van de pedagogische kwaliteit op de locaties.

De volgende formele fase in de samenwerking is de juridische fusie tussen Humankind en Kinderdomein die wij gaan doorvoeren per 1-1-2021. Met de juridische fusie worden alle rechten en plichten van Kinderdomein overgenomen door Humankind. De laatste processen worden dan met elkaar geïntegreerd. Hierdoor verruimen we onze openingstijden en passen we de producten daar eveneens op aan. De verruiming van de openingstijden zal een uitbreiding van contracturen betekenen. Het tarief per uur ligt wel lager, waardoor veel klanten netto voordeliger uit zijn. Het netto kosteneffect is afhankelijk van hoeveel dagen u afneemt, uw inkomen, de nieuwe tarieven in 2021) én de hoogte van de kinderopvangtoeslag in 2021. Alle bestaande klanten zijn inmiddels geïnformeerd. Nieuwe klanten die zich nu inschrijven ontvangen een aanbod gebaseerd op de nieuwe producten.

Bij alles staat voorop dat we het unieke gedachtengoed van Kinderdomein willen behouden. De naam Kinderdomein zal daarom voorlopig niet verdwijnen. Kinderdomein en Humankind: #dekrachtvansamen

Liefde en grenzen maken van kinderen mooie mensen